skip to Main Content

3D wandbekleding van Stabigo, stijlvol en goedkoop

Zoekt u goedkope 3D wandbekleding? Stabigo biedt een ruim assortiment wandbekleding voor een scherpe prijs. Wij leveren het mooiste behang, goed dekkende verf en prachtig stucwerk voor uw muren. 3D wandbekleding groeit hard in populariteit en ziet u steeds meer terug in woningen en kantoren. De populariteit is dan ook zeer goed merkbaar. Stabigo is dé aanbieder van 3D wandbekleding die niet alleen goedkoop is, maar vooral heel stijlvol en modern is.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Ons assortiment 3D wandbekleding

In ons assortiment vindt u goedkope 3D wandbekleding in de meest uiteenlopende vormen en materialen. U kunt bij ons terecht voor houten wandbekleding, maak ook stenen kunt u volop in ons aanbod vinden. Deze bieden wij in diverse vormen en structuren aan, zoals micro mosaic. Dit zijn mooi afgewerkte stenen die u aan de wandbekleding kunt bevestigen. In ons assortiment vindt u ook:

  • Rond mozaïek
  • Vierkant mozaïek
  • Horizontaal- en verticale strips

Wist u dat wij zelfs wandbekleding in visgraat structuur aanbieden? U kunt op onze website het gehele Stabigo assortiment bekijken. Wilt u weten of uw gewenste wandbekleding nog aanwezig is? Bel ons dan gerust.

3D wandbekleding in welke ruimte plaatsen?

Onze 3D wandbekleding is een goedkope en stijlvolle aankleding voor iedere ruimte. Bent u van plan 3D wandbekleding in de douche te plaatsen? Kies dan voor materiaal dat vochtbestendig is. U kunt houtstrips niet altijd in uw doucheruimte plaatsen. Echter is het wel mogelijk de rest van uw badkamer van hout of steen te voorzien.

Duurzame, natuurlijke en goedkoop

Door te kiezen voor 3D wandbekleding van hout of steen, kunt u uw ruimte van een mooie sfeer voorzien. Ook bent u dan op een duurzame manier bezig. Wilt u uw gehele muur bekleden met houtstrips of stenen? Of toch liever uw muur deels bekleden? De keuze is geheel aan u. Bovendien weet u zeker dat u voordelig en goedkoop uit bent.

Hoe plaats ik 3D wandbekleding?

De 3D wandbekleding is vrij gemakkelijk te plaatsen. Door de juiste kit te gebruiken, kunt u er een prachtig resultaat van maken. Ook handig om te weten, is dat 3D wandbekleding (aangebracht door een kit) lastig verwijderbaar is. Zet daarom eerst de wandbekleding op een houten plaat, zoals een spaanplaat, vast.

Bestel uw wandbekleding goedkoop bij de Stabigo dealer

Wilt u uw wandbekleding goedkoop bestellen of deze eerst komen bekijken? Er zijn vele Stabigo dealers in de Benelux met een ruim keuzeaanbod. Hier vindt u een Stabigo dealer bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de 3D wandbekleding van Stabigo? Neem dan contact op via 0472067800 of te mailen naar: info@stabigo.com. Kies ook voor onze goedkope doch kwalitatieve wandbekleding!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top