skip to Main Content

Badkamer panelen: uitstekend alternatief voor tegels

Zoekt u voordelig geprijsde badkamer panelen van goede kwaliteit? Bij Stabigo vindt u gegarandeerd een ruim assortiment badkamer panelen. Badkamer panelen zijn panelen met daarop houtstrips, steenmozaïek of andere materialen. In plaats van de traditionele badkamer tegel kunt u nu ook kiezen voor een sfeervol alternatief.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Badkamer panelen: waterbestendig en sfeervol

De badkamer panelen van Stabigo zijn natuurlijk geheel waterbestendig. Toch is het in veel gevallen, zoals bij houtstrip badkamer panelen, niet handig om de panelen in de douche te plaatsen. Het dagelijkse contact met vochtigheid (zowel water als damp) is slecht voor het hout. Een stenen badkamer paneel is daar juist wel zeer geschikt voor. Badkamer panelen worden steeds maar toegepast als alternatief voor de traditionele badkamer tegel. Het aanbod groeit daarom ook mee met de populariteit. Wat begon met 3D steenstrips op de badkamermuur, is ondertussen uitgebreid naar kiezeltjes op de muur, houtstrips en visgraatmotief.

Badkamer panelen zelf bevestigen? Zo werkt het

Met de waterdichte badkamer panelen van Stabigo krijgt u eenvoudig een prachtig eindresultaat. Het bevestigen van de badkamer panelen kunt u helemaal zelf doen. Dat doet u als volgt:

  • Zorg voor sterke, vochtbestendige kit om de panelen te bevestigen
  • U kunt de panelen direct op de kale badkamer muur bevestigen. Maar we adviseren u panelen eerst op een houten plaat te bevestigen. Spaanplaat leent zich hier goed voor.
  • Bevestig vervolgens de houten plaat op de muur. Dit kan op meerdere manieren. Voor de lange termijn is het verstandig rekening te houden met het eventueel verwijderen van de platen in de toekomst.

Soorten badkamer panelen

Niet elk materiaal leent voor bevestiging op de badkamermuur. Badkamer panelen van steen zijn altijd geschikt. Steen is namelijk waterbestendig. Houten strips dienen een waterbestendige laag te hebben. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheid om een houten paneel in de badkamer te plaatsen. Wilt u advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Stabigo dealer bij u in de buurt

Wilt u ons assortiment badkamer panelen in de winkel bekijken? Bezoek dan een Stabigo dealer bij u in de buurt. Er zijn tal van Stabigo dealers in de Benelux. Informatie over de dichtsbijzijnde dealer van badkamer panelen vindt u op onze dealer pagina. Heb je een vraag over onze badkamer panelen? Dan kunt u bellen naar: 0472067800 of te mailen naar: info@stabigo.com. We vertellen u dan alles wat u moet weten over badkamer panelen.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top