skip to Main Content

Buitenmuur bekleding, modern en stijlvol

Bent u op zoek naar de mooiste buitenmuur bekleding voor uw woning of kantoorpand? Stabigo biedt u een ruim assortiment. Wij hebben buitenmuur bekleding van hout, steen en diverse andere materialen. U kunt uiteraard de keuze maken voor een normale muur, maar wat is er nu leuker dan uw huidige buitenmuur net wat extra’s te geven? Zo heeft u ook de keuze om mozaïek op uw muren te plaatsen, zodat uw buitenmuur een natuurlijke uitstraling krijgt. Er is een ruime keuze aan buitenmuur bekleding.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Waterbestendig en sfeervol

Onze buitenmuur bekleding is waterbestendig en kan dus wel tegen een stevige regenbui.
Echter is het in vele gevallen niet verstandig om houten wandbekleding buiten te plaatsen. Doordat het hout geregeld in contact komt met water, kan dit beschadigingen aan uw hout toebrengen. Stenen kunt u echter wel als buitenmuur bekleding gebruiken. Het bekleden van buitenmuren wordt tegenwoordig steeds meer gedaan. Vele woonmagazines bieden inspiratie voor de mooiste buitenmuur bekleding. Wat begon bij 3D steenstrips, is inmiddels uitgegroeid tot een ruime keuze aan bekleding voor uw buitenmuur.

Hoe kan ik mijn buitenmuur bekleden?

Onze buitenmuur bekleding zorgt ervoor dat uw muur een prachtige uitstraling krijgt. U kunt uw bekleding op een eenvoudige wijze zelf bevestigen. U kunt dit als volgt aanpakken:

  • Zorg dat u een sterke, vochtbestendige kit heeft
  • De bekleding is direct op uw buitenmuur te bevestigen. Daarbij is het verstandig om de bekleding eerst op een houten plaat te bevestigen, zoals spaanplaat.
  • Bevestig daarna de houten plaat op de buitenmuur. Voor de lange termijn is het verstandig rekening te houden met het eventueel in de toekomst verwijderen van de houten platen.

Soorten buitenmuur bekleding

U kunt niet zomaar elk materiaal op uw buitenmuur bevestigen. Steen is altijd geschikt om als buitenmuur bekleding te gebruiken door haar waterbestendigheid. Bij houten wandbekleding moet er wel altijd sprake zijn van een waterbestendige laag. Informeer vooraf altijd even naar de mogelijkheden voordat u kiest voor hout als buitenmuur bekleding. Onze adviseurs staan graag voor u klaar met een advies op maat.

Vindt uw buitenmuur bekleding bij onze dealer

Bent u benieuwd naar ons assortiment buitenmuur bekleding? En wilt u onze materialen graag in het echt komen bekijken? Bezoek dan een Stabigo dealer bij u in de omgeving. Zo hebben wij Stabigo dealers in de hele Benelux. Op deze pagina vindt u meer informatie omtrent een dealer bij u in de buurt. Heeft u nog vragen over onze producten? Bel ons dan via 0472067800 of mailen naar: info@stabigo.com. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het uitbrengen van een advies omtrent de best passende buitenmuur bekleding voor uw woning.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top