skip to Main Content

Goedkope steenstrips: creëer voordelig een geheel nieuwe sfeer

Creëer een geheel nieuwe sfeer in uw huis of uw bedrijf met goedkope steenstrips. Deze goedkope steenstrips bestelt u eenvoudig bij Stabigo. Steenstrips zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Bij ons vindt u natuurgetrouwe reproducties van baksteen, rotsblokken, gewelven en natuursteen. Aan u de keuze welke steenstrips het beste bij uw woning of kantoor passen.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Waarom kiezen voor steenstrips?

Vindt u het lastig om zelf een muur te bekleden? Met steenstrips is dat redelijk eenvoudig. Met steenstrips voorziet u in een relatief korte tijd een groot oppervlak in uw kantoor of huis van een volledig nieuw uiterlijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor steenstrips. Ze zijn heel veelzijdig toe te passen in zowel een klassieke, moderne als een landelijke omgeving.

Goedkope steenstrips van hoge kwaliteit

Wilt u ook een fraaie uitstraling van uw woning of kantoor met behulp van steenstrips, maar wilt u er niet teveel geld aan uitgeven? Kies bij Stabigo dan voor de goedkope steenstrips van hoge kwaliteit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar natuursteen strips of grove bakstenen muurstrips? Wij hebben we een uitgebreid assortiment goedkope steenstrips. En ondanks de aantrekkelijke prijs, staat de goede kwaliteit altijd voorop. Twijfelt u nog over welk type strips u wilt aanschaffen? U kunt bij ons ook gratis samples bestellen. Zo kunt u eenvoudig producten vergelijken en weet u zeker dat u de juiste aankoop doet!

Steenstrips verwerken

Het verwerken van steenstrips is redelijk eenvoudig. Ze zijn er in verschillende afmetingen en diktes, maar zijn allemaal licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken. U kunt ze ook op bijna elke ondergrond gebruiken. Dat maakt het tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Stabigo heeft een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips voor buiten en binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze goedkope steenstrips, of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. De dichtstbijzijnde dealer vindt u via hier. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo steenstrips en de andere Stabigo producten.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top