skip to Main Content

Een houten muur snel geregeld met Stabigo

Een houten muur ademt sfeer, geeft een luxe uitstraling en kan een bijzonder mooie en natuurlijke toevoeging zijn aan uw interieur in huis of op kantoor. Met de houten wandpanelen van Stabigo creëert u in een handomdraai een houten muur met de uitstraling naar wens. Niet alleen muren zijn hiermee te decoreren, maar bijvoorbeeld ook deuren, kasten en tal van andere creatieve toepassingen. Verschillende houtsoorten in diverse uitvoeringen geven u ruime mogelijkheid de stijl te zoeken dat bij de rest van uw woonhuis of kantoor past. Verder zijn de panelen zeer eenvoudig aan te brengen en zult u versteld staan van het resultaat dat u in korte tijd kunt bereiken Ga naar een dealer bij u in de buurt en informeer u naar de mogelijkheden voor een houten muur met de panelen van Stabigo!

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

De sfeer die u zoekt met houten panelen

Wilt u een chique, natuurlijke en organische uitstraling in uw woonhuis of op kantoor? Met een houten muur is dit snel te bereiken. Binnen het assortiment van Stabigo heeft u uitgebreid keuze tussen diverse soorten hout en ontwerpen. Van rechthoekige houten strips tot houten dwarsdoorsneden van stammen, met Stabigo kan het. Decoreer uw muur, boxspring, deur of wandkast snel en eenvoudig. Of wat dacht u van het aanbrengen van hout aan uw luxueuze bar, een gemoedelijke wachtkamer of een adembenemende badkamer. Kies voor Stabigo wanneer u duurzaamheid ook belangrijk vindt met gerecycled hout of met een keurmerk. Informeer snel naar de mogelijkheden voor een houten muur!

Een houten muur eenvoudig geïnstalleerd

Het lichte gewicht en de goede hechteigenschappen van Stabigo houten panelen zorgen ervoor dat u deze zeer eenvoudig kunt aanbrengen op vrijwel elk egale oppervlak. Een houten muur is daarom in een mum van tijd gemaakt. Verbaas uzelf over de resultaten die u kunt bereiken met relatief weinig moeite!

Vind een Stabigo dealer bij u in de buurt

Het was nog nooit zo gemakkelijk om een houten muur te maken in uw woning of bedrijfspand. Voor kwaliteit, een ruim assortiment en scherpe prijzen gaat u naar een dealer bij u in de buurt en informeer naar de houten panelen van Stabigo. Een overzicht van alle dealers vindt u hier. Mocht u direct meer productinformatie wensen, bel dan snel naar 0472067800en info@stabigo.com. Stabigo helpt u op weg naar uw persoonlijke houten muur op maat!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top