skip to Main Content

Houten muurstrips voor stijlvolle muren

Een natuurlijke uitstraling in huis of in uw bedrijfspand begint vaak bij de keuze voor hout. Met houten muurstrips van Stabigo kunt u dit eenvoudig en goedkoop bereiken. Laat uw interieur organisch aanvoelen en creëer een luxe uitstraling. Niet alleen muren zijn goed te bekleden; want wat dacht u van het decoreren van een wandkast, deuren, een boxspring of een chique bar? Binnen het assortiment van Stabigo heeft u alle vrijheid om te kiezen uit diverse stijlen, houtsoorten en uitvoeringen, zodat u altijd de houten muurstrips vindt die bij u passen. Laat u verrassen over wat simpele houten muurstrips kunnen betekenen voor uw ruimte. Uw lokale dealer kan u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden van houten muurstrips van Stabigo!

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Een persoonlijke sfeer creëren

Houten muurstrips worden vaak toegepast om snel en effectief de uitstraling van een ruimte rigoureus te veranderen. Laat stijl en natuur toe in uw huis, pand of kantoorruimte en u zult zien dat de organische feel van hout de ruimte tot leven wekt. Zowel in huis als op kantoor zijn er tal van toepassingen te bedenken die snel dit gevoel kunnen creëren. De voornaamste manier is om muren te voorzien van houten muurstrips, maar ook regelmatig worden andere oppervlaktes hiermee gedecoreerd. Deuren, kasten en scheidingswanden zijn voorbeelden om snel een prettige atmosfeer te bewerkstelligen. Bovendien kunt u door contrast aan te brengen in een ruimte meer diepte creëren, zodat kamers knusser of ruimer gaan aanvoelen. Houten muurstrips van Stabigo zijn bovendien duurzaam, doordat deze gerecycled zijn of van keurmerk hout zijn gemaakt. Kies ook daarom voor houten muurbekleding van Stabigo!

Houten muurstrips eenvoudig aanbrengen

Een voordeel van houten muurstrips is onder andere dat ze zeer eenvoudig zijn aan te brengen. Binnen een mum van tijd kunt u grote oppervlaktes voorzien van deze makkelijk te koppelen strips. Bovendien hechten de strips goed aan vrijwel elk egale oppervlak. Gebruik hiervoor wel de juiste verlijmingstechniek. Voor vragen kunt terecht bij uw lokale dealer die u op weg helpt met de installatie.

Vind een Stabigo dealer bij u in de buurt

Houten muurstrips van Stabigo komen in vele soorten en maten. Naast een ruime keus, bent u verzekerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Informeer snel bij uw dichtstbijzijnde dealer en profiteer van scherpe prijzen. Uw dealer vindt u op de dealer pagina. Mocht u behoefte hebben aan meer productinformatie dan kunt u contact opnemen met Stabigo via: 0472067800 of door een mail te sturen naar: info@stabigo.com. Natuurlijke metamorfose met de houten muurstrips van Stabigo!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top