skip to Main Content

Haal de natuur in huis met houten wandbekleding

Vindt u hout ook zo’n aantrekkelijke uitstraling hebben? Voor een luxe en organische uitstraling wordt hout vaak toegepast. Bij Stabigo leveren we houten wandbekleding die u helpt uw interieur binnen een mum van tijd te transformeren. Voor uw woning of bedrijfspand zijn vele applicaties te bedenken waarvoor de panelen uitstekend geschikt zijn. Naast wandbekleding kunt u ook denken aan het bekleden van deuren, kasten of zelfs uw boxspring. Voor uw organisatie kan houten wandbekleding binnen een geweldig chique uitstraling geven. Een relaxte wachtruimte creëert u bijvoorbeeld met houten wandbekleding of een restaurant krijgt hiermee de gezellige atmosfeer die u zoekt. Uw lokale dealer kan u op weg helpen met het uitzoeken van de wandbekleding die het beste bij u past.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Sfeervol met een houten wand voor binnen

Bent u ook enthousiast over het gebruik van hout in huis of een bedrijfspand? Met de Stabigo wandbekleding voor binnen kunt u dit snel en eenvoudig realiseren! Decoreer uw wand, deur of object naar keuze met een uitgebreid arsenaal aan wandbekleding. Vintage of vergrijsd hout, lichte en donkere kleuren in verschillende vormen en maten; voor elke toepassing en voor elke stijl kunt u bij Stabigo terecht voor uw houten wandbekleding voor binnen. Naast sfeer kunt u ook meer diepte en contrast creëren door op strategische plekken uw muren te voorzien van wandbekleding. Kies bij Stabigo bovendien voor duurzaam met gerecycled en keurmerk hout! Kies daarom voor houten wandbekleding voor binnen van Stabigo!

Eenvoudig een houten wand maken

Een voordeel van Stabigo wandbekleding is dat u zeer snel de ‘houtlook’ kunt creëren waar u naar zoekt. Elk formaat oppervlak voorziet u soepel van houten panelen die op een slimme manier in elkaar passen, die lichtgewicht zijn en waarvan de achterkant goed hecht aan elke ondergrond. Houdt echter wel rekening met de juiste belijming. Voor meer informatie hierover gaat u naar uw lokale dealer waar u tevens een gevoel krijgt voor alle mogelijkheden voor wandbekleding binnen.

Vind de Stabigo dealer bij u in de regio

Voor elke toepassing kunt u bouwen op de houten wandbekleding voor binnen van Stabigo. Duurzaam, scherp geprijsd en snel geleverd. Ga naar uw dealer voor advies op maat en maak kennis met ons uitgebreide assortiment. Uiteraard kunt u ook met ons direct contact opnemen voor specifieke productinformatie. Bel ons op: 0472067800 of stuur ons een mail op: info@stabigo.com. Voor houten wandbekleding binnen gaat u naar Stabigo!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top