skip to Main Content

Houten wandpaneel van Stabigo

Houten wandpanelen kunnen uitkomst bieden wanneer u snel voorzien wilt zijn van een stijlvolle manier om uw huis of bedrijfspand een natuurlijke make-over te geven. Geniet van het organische gevoel van hout. Van muren tot deuren, kasten en zelfs boxsprings; u kunt ze transformeren tot een chique object met een houten wandpaneel van Stabigo. Ook voor een knusse en verwelkomende uitstraling is het gebruik van hout ideaal. Kijk eens in het Stabigo assortiment voor alle mogelijkheden. Uw lokale dealer kan u adviseren en snel op weg helpen.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Sfeercreatie met een houten wandpaneel

Met het brede aanbod houten wandbekleding van Stabigo is er altijd een type dat past bij u en uw project. Of het nou thuis is, in een restaurant of bij een stijlvol architectenbureau; met houten wandbekleding weet u dat u de toon zet. Hout ademt en voelt als een organische toevoeging in uw leefomgeving. Het creëert rust en comfort, maar kan tegelijkertijd ook luxe, vintage of tropisch ogen. Wat u ook wilt bereiken; de verschillende smaken in kleur, type hout en uitvoering kunnen bepalend zijn voor de uiteindelijke keuze. Kom eens langs in één van de showrooms van onze dealers en zie in de praktijk wat een houten wandpaneel kan betekenen voor uw project.

Plaatsing van een houten wandpaneel

Houten wandpanelen zijn eenvoudig in installatie. Zo eenvoudig, dat de klus is gedaan voordat u er weet van heeft. De houten panelen van Stabigo zijn namelijk makkelijk in elkaar te passen, zijn lichtgewicht en hechten uitstekend op vrijwel elke vlakke ondergrond. Meubels, muren, scheidingswanden en pilaren zijn maar enkele voorbeelden van waar een houten wandpaneel makkelijk en snel is aangebracht. Laat u vooraf wel even adviseren over de verlijming door uw lokale dealer, en geniet daarna vooral van het resultaat dat u binnen een handomdraai hebt gerealiseerd!

Vind de Stabigo dealer bij u in de regio

Het royale assortiment van Stabigo garandeert een product dat bij u past. Duurzame en kwalitatieve producten, scherpe tarieven en een snelle levering maakt dat u jarenlang en optimaal kan genieten van uw nieuwe houten wandpanelen. Neem snel contact op met een dealer bij u in de regio voor de uitgebreide presentatie van onze systemen. Uiteraard kunt u ook met ons direct contact opnemen over specifieke productinformatie. Bel ons dan op: 0472067800 of stuur ons direct een email op: info@stabigo.com. Een houten wandpaneel van Stabigo geeft ruimte, stijl en comfort!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top