skip to Main Content

Kwaliteits tegels met een echte houtlook

Houdt u van de sfeer die een houten vloer met zich mee brengt? Wij ook! Maar wilt u vlekken voorkomen en geen last meer hebben van koude voeten? Dan zijn de houtlook tegels van Stabigo ideaal bij u in huis of op de bedrijfsvloer. Voor in de hal, de keuken, badkamer of woonkamer hebben wij een uitgebreide collectie tegels zodat er altijd iets tussen zit dat bij u past. In in afmetingen en in verschillende prijscategorieen hebben wij een uiteenlopend aanbod. Maak kennis met de houtlook vloer door langs te gaan bij uw lokale dealer en ervaar het zelf.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Waarom houtlook tegels?

Houtlook tegels hebben voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Dit zit hem vooral in het feit dat deze tegels van keramisch materiaal zijn gemaakt, gebakken zijn op hoge temperatuur om vervolgens afgewerkt te worden met een harde glazuurlaag. Met de huidige technologie is het mogelijk om hierin de houtlook te verwerken die zodanig is ontwikkeld dat zelfs reliëf en knoestjes worden meegenomen. Geniet dus enerzijds van de materiaaleigenschappen van een tegel en anderzijds van de warme uitstraling van hout. De volgende voordelen van houtlook tegels hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Slijtvast
  • Geen onderhoud nodig
  • Bestendig tegen vlekken
  • Makkelijk te combineren met vloerverwarming

Legmotieven en het plaatsen van houtlook tegels

Met houtlook tegels kunt u, net als met echt hout, eindeloos variëren in het legmotief. Populaire motieven zijn onder andere het visgraatverband, haflsteenverband of het wilde verband. Deze motieven kunt u bereiken door met diverse tegelafmetingen. Laat u adviseren door uw lokale dealer over het leggen van deze tegels. Geniet daarna van een prachtige houten vloer!

Houtlook tegels bij uw Stabigo dealer

Het Stabigo-assortiment kunt u aanschouwen bij een lokale dealer bij u in de buurt. Deze kan tevens advies geven en met u de verschillende opties bekijken. Stabigo is leverancier van kwaliteitsproducten en dat merkt u aan de levensduur van onze houtlook tegels. Bovendien kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levertijden. Voor meer productinformatie kunt u ons ook bereiken op het volgende telefoonnummer: 0472067800. Mocht u willen mailen dan kan dit naar: info@stabigo.com. Stabigo is leverancier van uw kwaliteits houtlook tegels!

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top