skip to Main Content

De mooiste mozaïek tegels van Stabigo

Wilt u uw woning of kantoor verrijken met prachtige mozaïek tegels? Bezoek dan de Stabigo dealer bij u in de buurt. Stabigo is een groothandel in vloer- en wandbekleding. De producten van Stabigo worden door heel Nederland verkocht door Stabigo dealers. Ook de prachtige Stabigo mozaïek tegels vindt u hier. De producten van Stabigo kenmerken zich door hun lange levensduur en natuurlijke, stijlvolle uitstraling. Dit komt door het gebruik van natuurproducten als steen en hout. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van mozaïek tegels? Kom dan langs bij de Stabigo dealer en laat u inspireren.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Een mozaïek met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

De Stabigo collectie met mozaïek tegels is zeer uniek. De mozaïek tegels zijn namelijk niet de gewoonlijke gekleurde tegeltjes die in verschillende figuren zijn gelegd, maar een mozaïek die bestaat uit elementen van natuurproducten als hout en steen. De steen of hout die gebruikt wordt, heeft zijn natuurlijke kleur en structuur behouden. Het mozaïek bestaat dus uit een paneel waar kleine steentjes, houtblokjes of houtschijfjes zijn aangebracht. Samen vormt het een prachtig geheel die van iedere badkamer, woonkamer, tuin, keuken of kantoorruimte een prachtige stijlvolle en rustgevende plek maakt.

De mogelijkheden op het gebied van mozaïek tegels

Het Stabigo assortiment met mozaïek tegels is zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren, structuren en maten. Er is daarom voor vrijwel ieder interieur een geschikt design te vinden. Of het nu gaat om een kantoor met een modern interieur of een woning die een landelijke uitstraling heeft. Vindt u het lastig om een passende keuze te maken voor uw woning of kantoor? Schakel dan de hulp van de ervaren Stabigo specialisten in. De prachtige mozaïek tegels zijn in ieder geval een echte blikvanger in uw ruimte.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de prachtige mozaïek tegels? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wilt u ook de prachtige mozaïek tegels van Stabigo aanschaffen voor uw woonkamer, badkamer of kantoorruimte? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. Tevens is het mogelijk om vragen te stellen aan de Stabigo specialisten via 0472067800 of e-mailadres info@stabigo.com. Wij horen dan graag wat uw wensen voor de prachtige mozaïek tegels van Stabigo zijn.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top