skip to Main Content

Natuursteenstrips voor elke sfeer binnen en buiten

Bent u al bekend met natuursteenstrips? Ze zijn in combinatie met een klassieke, moderne of landelijke inrichting van uw pand zeer goed toe te passen. De robuuste look die de natuursteenstrips creëren, geven uw woning of kantoor een fijne sfeer met een natuurlijk karakter. Natuursteenstrips kunt u in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, maar ook gewoon buiten in de tuin, gebruiken. Er is een zeer ruime keuze aan Stabigo natuursteenstrips.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Kies uw eigen stijl natuursteenstrips

Natuursteenstrips zijn er in verschillende materialen. De kleuren zijn heel divers, van licht tot donker en zelfs met houtstructuur. Ook zijn er natuursteenstrips van marmer en graniet. Sommige natuursteenstrips zijn geschikt voor binnen én buiten. Door de natuursteenstrips zowel binnen als buiten te gebruiken kunt u de buitengevel van uw pand een verlengstuk maken van uw interieur. Zo creëert u eenheid tussen huis en tuin.

Natuursteenstrips plaatsen

Het verwerken van natuursteenstrips is betrekkelijk eenvoudig. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes, maar zijn allemaal licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken. Ze zijn ook op bijna elke ondergrond gebruiken. Dat maakt het tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet.

Natuursteenstrips schoonmaken

In principe kunt u natuursteenstrips op dezelfde manier onderhouden als elke andere soort natuursteenproducten. Met de juiste middelen kunt u jarenlang van uw steenstrips genieten. Heeft u buiten natuursteenstrips geplaatst? Voorkom met de flexibele tegellijm breuk of loslaten van de steenstrips. En wat betreft het schoonmaken: voor marmer natuursteenstrips gebruikt u beter geen zuurreinigers. Dat kan wel bij granieten steenstrips. Hiervoor kunt u gerust een allesreiniger gebruiken.

Stabigo natuursteenstrips bij u in de buurt

Stabigo heeft een ruim assortiment natuursteenstrips voor buiten en binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze natuursteenstrips? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo natuursteenstrips en de andere Stabigo producten.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top