skip to Main Content

Unieke pebbles van Stabigo

Wilt u de vloer of wand in uw woning of kantoor voorzien van unieke pebbles? Bekijk dan de uitgebreide Stabigo collectie bij de Stabigo dealer bij u in de buurt. Groothandel Stabigo is gespecialiseerd in vloer- en wandbekleding van een uitstekende kwaliteit. De producten staan bekend om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. De pebbles, wandpanelen, mozaiek tegels en plakhout leveren zij aan Stabigo dealers in heel Nederland. Voor meer informatie over de Stabigo producten of het plaatsen van een bestelling gaat u dus langs bij de Stabigo dealer.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Pebbles op de vloer of aan de muur voor een stijlvolle ruimte

De pebbles van Stabigo kunnen op verschillende manieren worden toegepast. De mooi gevormde keien kunnen niet alleen worden aangebracht op uw vloeren, maar staan ook prachtig als wanddecoratie in uw badkamer of wc. Pebbles zijn kleine keien die samen een mooi geheel vormen. De steentjes zijn echte natuurproducten en gaan daarom jarenlang mee en hebben een natuurlijke, tijdloze uitstraling. Door pebbles te gebruiken als vloer- of wanddecoratie, tovert u uw keuken, badkamer of wc om in een unieke en stijlvolle plek.

Mogelijkheden op het gebied van pebbles

Op het gebied van pebbles is er ruime keuze. Het volledige Stabigo-assortiment met pebbles is te bezichtigen en te bestellen bij de Stabigo dealer. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, maten en vormen. Door het ruime aanbod en de tijdloze uitstraling is er voor ieder interieur wel een passende vloer- of muurdecoratie te vinden. Vindt u het lastig om tot de juiste keuze te komen? Vraag dan de Stabigo specialisten om advies op maat.

Kenmerken van de producten van Stabigo

Stabigo heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Tevens bieden zij het volgende:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de unieke pebbles van Stabigo? Neem dan direct contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Heeft u interesse gekregen in de bijzondere pebbles van Stabigo als wand- of vloerdecoratie? Of wilt u meer weten over hoe u de pebbles het best kunt bevestigen? Laat u dan informeren bij de Stabigo dealer. U kunt ook contact opnemen met Stabigo via 0472067800 of info@stabigo.com. Wij horen dan graag uw wensen zijn voor de Stabigo pebbles voor op de vloer of aan de muur.

We helpen u graag met al uw vragen!



Back To Top