skip to Main Content

Prachtig plakhout wandbekleding van Stabigo

Wilt u uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor verrijken met uniek plakhout als wandbekleding? Dan raden wij u aan om langs te gaan bij de dichtstbijzijnde Stabigo dealer. Hier vindt u een ruim assortiment met prachtig plakhout voor iedere ruimte. Stabigo is een groothandel in vloer- wandbekleding van de beste kwaliteit. De Stabigo producten zijn verkrijgbaar bij vele Stabigo-dealers in heel Nederland. Wilt u meer te weten over het Stabigo plakhout als wandbekleding? Ga dan lang bij de Stabigo-dealer in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Wandbekleding met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Stabigo-producten, van steenstrips en plakhout tot vloerbekleding, zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kenmerken zij zich door een lange levensduur en natuurlijke uitstraling. Dit komt door het gebruik van natuurlijke materialen. Zo wordt steen en hout toegepast voor de wandbekleding. Voor het Stabigo plakhout wordt uiteraard hout gebruikt. Het hout heeft van zichzelf een warme en stijlvolle uitstraling. Door het plakhout toe te passen als wandbekleding in uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of keuken, tovert u uw ruimte direct om in een chique, rustgevende en stijlvolle plek.

Plakhout voor de wand in het Stabigo assortiment

De collectie met plakhout van Stabigo is zeer uitgebreid. Voor ieder interieur is er een passende kleur, maat en structuur te verkrijgen. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige rustieke boerderij? Dan zorgt het plakhout op de muur voor extra warmte in uw landelijke interieur. Is uw kantoor industrieel ingericht? Dan geeft het plakhout een robuuste uitstraling aan de ruimte. De Stabigo-specialisten bij de Stabigo-dealer helpen u graag met het uitkiezen van passend plakhout als wandbekleding.

Producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze prachtige plakhout als wandbekleding? Neem dan direct contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u het Stabigo plakhout aan te schaffen voor uw badkamer, woonkamer of kantoor? Of wilt u meer te weten komen over de andere producten van Stabigo? Breng dan een bezoek aan de Stabigo dealer in de buurt. Vragen kunt u ook stellen via telefoonnummer 0472067800 of info@stabigo.com. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor het unieke Stabigo plakhout als wandbekleding.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top