skip to Main Content

Mooi plakhout van Stabigo

Wilt u de wanden van uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal verrijken met kwalitatief plakhout? Ga dan langs bij de Stabigo dealer bij u in de buurt. Stabigo is een groothandel die zijn mooie producten levert aan Stabigo dealers door heel Nederland. Ze hebben zich gespecialiseerd in vloer- en wandbekleding en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar het bijzondere plakhout van Stabigo? Bezoek dan de Stabigo dealer en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Panelen met plakhout voor stijlvolle ruimtes

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen als steen en hout kan Stabigo de kwaliteit van haar producten waarborgen. Natuursteen en hout zijn duurzaam, gaan jarenlang mee en hebben een natuurlijke, warme uitstraling. De muurdecoratie met plakhout wordt gemaakt door een paneel te voorzien van houten elementen. U kunt de panelen vervolgens zelf aan de wand van de gewenste ruimte bevestigen. Op deze manier geeft u uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of wc in een handomdraai een warme en stijlvolle uitstraling.

Mogelijkheden van plakhout

Stabigo biedt een ruime collectie plakhout. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van plakhout? Dan vindt u bij de Stabigo dealer het volledige overzicht van de verschillende designs. U kunt daar ook direct het gewenste design bestellen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, maten en structuren. Vanwege de tijdloze uitstraling vormt het plakhout een echte blikvanger in vrijwel ieder interieur. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van muurdecoratie die past bij de stijl van uw woning of kantoor? Vraag dan de Stabigo specialisten om advies op maat.

De producten van Stabigo

Stabigo heeft de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Tevens bieden zij het volgende:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het bijzondere Stabigo plakhout? Neem dan direct contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u uw woning of kantoor te verrijken met uniek plakhout op de muur? Of wilt u meer weten over hoe u de panelen van Stabigo het beste kunt bevestigen aan uw muur? Ga dan langs bij de Stabigo dealer en laat u informeren. U kunt uw vraag ook stellen via 0472067800 of info@stabigo.com. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het unieke Stabigo plakhout.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top