skip to Main Content

Creëer een geheel nieuwe badkamer met Stabigo steenstrips

Bent u toe aan een nieuw uiterlijk van uw badkamer? Dan adviseren wij u te kiezen voor nieuwe wanden met Stabigo steenstrips. Zo creëert u eenvoudig en snel een fraaie badkamer zonder daarvoor een uitgebreide verbouwing te hoeven doen. Steenstrips geven een persoonlijk accent aan uw badkamer, waardoor deze ruimte nog meer tot de verbeelding gaat spreken.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Steenstrips voor de badkamer

Steenstrips zijn er in vele soorten en maten. Get zijn dan ook echte sfeermakers. Maar voor badkamers adviseren wij keramische steenstrips. Dit in verband met de nadelige gevolgen van vocht. Stabigo heeft een zeer ruim assortiment decoratieve steenstrips die snel geleverd worden.

Geschikt voor elke woonstijl

Steenstrips hebben de bijzondere eigenschap zich aan te passen aan de sfeer van een ruimte, dus ook uw badkamer. Ze passen heel mooi in een landelijke woonstijl, zijn stoer in een industriële inrichting, maar hun natuurlijke look sluit ook naadloos aan op de moderne, botanische trends. Niet gek dat de steenstrips zo geliefd zijn. De strips geven een natuurlijk effect aan de wand en ze creëren diepte en ritme.

Aanbrengen van steenstrips

Het aanbrengen van steenstrips is niet moeilijk. Steenstrips zijn er in verschillende afmetingen en diktes. Wat ze gemeen hebben is dat ze maar zijn allemaal licht van gewicht zijn. En dat maakt ze makkelijk te verwerken. U kunt ze ook op bijna elke ondergrond gebruiken. Dat maakt het aanbrengen van steenstrips tot een leuke doe-het-zelf klus. Vooral ook omdat u snel resultaat ziet. U ziet uw wanden van uw badkamer in snel tempo veranderen.

Doe inspiratie op bij de Stabigo dealer

Stabigo heeft een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips voor uw badkamer. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wilt u meer informatie over onze steenstrips, of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo producten? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800 en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo steenstrips voor uw badkamer.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top