skip to Main Content

Steenstrips binnen: creëer een geheel nieuwe sfeer

Werk uw wanden binnenshuis af met Stabigo steenstrips en creëer een geheel nieuwe sfeer in uw huis of uw kantoor. U bestelt ze eenvoudig en snel bij uw Stabigo dealer. Steenstrips voor binnen zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Met mooie natuurgetrouwe steenstrips haalt u buiten een beetje naar binnen. Een gevel binnen bekleed met steenstrips ziet er bijzonder sfeervol uit en geeft direct een warm welkom in uw woning of bedrijfspand. Het aanbod is zeer ruim. Aan u de keuze welke steenstrips het beste bij uw woning of kantoor passen.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Waarom kiezen voor steenstrips binnen?

Steenstrips binnen aanbrengen is niet moeilijk. Ze zijn licht van gewicht en zeer dun, zodat u weinig ruimteverlies heeft. Het bevestigen van steenstrips is zelfs een een leuk klusje voor de doe-het-zelver. Met steenstrips voorziet u grote oppervlakken in de vertrekken van uw woning of kantoor in een relatief korte tijd van een volledig nieuw uiterlijk. Dat is de reden waarom steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor steenstrips. Ze zijn veelzijdig toe te passen in zowel een klassieke, moderne als een landelijke omgeving. Voor elk wat wils dus.

Hoge kwaliteit steenstrips voor binnen

Wilt u uw woning of kantoor met behulp van steenstrips binnen ook voorzien van een fraaie uitstraling? Dan weet u zeker dat u met de Stabigo steenstrips een voordelige keuze maakt voor een goede kwaliteit. Zoekt u bijvoorbeeld natuursteen steenstrips voor binnen of grove bakstenen muurstrips? Wij hebben een uitgebreid assortiment steenstrips. En ondanks de aantrekkelijke prijs, staat de goede kwaliteit altijd voorop. Twijfelt u nog over welke strips u wilt aanschaffen? Bestel dan een aantal gratis samples. Dan kunt u thuis op uw gemak de verschillende strips vergelijken en weet u uiteindelijk zeker dat u de juiste aankoop doet!

Aanbrengen van steenstrips binnen

Het aanbrengen van steenstrips is niet moeilijk. Steenstrips zijn er in verschillende afmetingen en diktes. Door hun geringe gewicht zijn ze makkelijk te verwerken. U kunt ze dan ook op bijna elke ondergrond gebruiken. En het leuke van het werken met steenstrips is dat u zeer snel resultaat ziet. U ziet uw wanden binnen in snel tempo veranderen.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Stabigo heeft een ruim en uiteenlopend assortiment steenstrips voor binnen. Of u nu van een strakke uitstraling houdt, of juist van ruw en ongepolijst; wij hebben steenstrips naar ieders smaak. Ze zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Ga voor meer informatie gerust langs bij de Stabigo dealer. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen naar de specialisten van Stabigo via 0472067800en info@stabigo.com. Wij voorzien u graag van meer informatie over de Stabigo steenstrips voor binnen.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top