skip to Main Content

Een prachtig wandpaneel ter decoratie van Stabigo

Bent u op zoek naar een prachtig wandpaneel ter decoratie van uw keuken, badkamer, hal, wc of kantoorruimte? Klop dan aan bij een van de Stabigo dealers in Nederland en bekijk het uitgebreide assortiment met Stabigo wandpanelen. Stabigo is een merk met vloer- en wandbekleding van duurzame kwaliteit. De producten van Stabigo kenmerken zich door hun natuurlijke en rustgevende uitstraling. Bent u benieuwd geworden naar het mooie assortiment van Stabigo? Bezoek dan een Stabigo dealer of neem voor vragen contact op met onze specialisten.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Wandpanelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Een wandpaneel is van Stabigo is een paneel dat voorzien is van natuurproducten als hout en steen. De boomschijven en stenen worden in hun natuurlijke vorm aangebracht op het paneel, zodat het een prachtig geheel vormt. Het wandpaneel kan ter decoratie op de wand van de ruimtes in uw huis of bedrijfspand worden aangebracht. Omdat de wandpanelen natuurproducten zijn, stralen ze een serene en warme rust uit die kenmerkend is voor hout en steen. Voor inspiratie op het gebied van wandpanelen als decoratie in huis of op kantoor, kunt u contact met ons opnemen.

De mogelijkheden op het gebied van wandpanelen

Als u op zoek bent naar een bijzonder decoratief element voor uw interieur, is een prachtig wandpaneel zeker aan te raden. Een wandpaneel ter decoratie staat prachtig in vrijwel ieder interieur. Of dat u nu een industrieel kantoor heeft of een bedrijfspand met een landelijk karakter, het wandpaneel is een echte blikvanger aan uw wand. Stabigo heeft een ruime collectie met wandpanelen die u verkrijgt in vele kleuren, maten en vormen. Omdat ieder stenen of houten element zijn natuurlijke vorm heeft behouden, is ieder wandpaneel uniek.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over een specifiek wandpaneel ter decoratie? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wilt u ook een wandpaneel ter decoratie van uw woning of pand aanschaffen? Of wenst u meer informatie over de andere Stabigo producten? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 0472067800 of te mailen via info@stabigo.com. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over het door u gekozen wandpaneel ter decoratie.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top