skip to Main Content

De prachtige wandpanelen van Stabigo

Wilt u uw woonkamer, badkamer, keuken of kantoorruimte verrijken met prachtige wandpanelen? Ga dan langs bij een van de vele Stabigo dealers in Nederland en bekijk de uitgebreide en bijzondere collectie van Stabigo wandpanelen. Stabigo is een prachtig merk met unieke vloer- en wandbekleding van de beste kwaliteit. Stabigo producten zijn te herkennen aan hun natuurlijke en stijlvolle uitstraling en staan bekend om hun duurzame afkomst. Bent u benieuwd geworden naar het assortiment? Neem dan contact met ons op of bezoek een Stabigo dealer bij u in de buurt.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Wandpanelen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Zoals gezegd staan de producten van Stabigo bekend om hun natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Dit geldt ook voor de unieke wandpanelen van het merk. Ze zijn gemaakt van natuursteen of hout en hebben daarom van nature een rustgevende en serene uitstraling. Door de wandpanelen te plaatsen in uw keuken, badkamer, woonkamer, hal of kantoorruimte, wordt er een chique, rustieke doch moderne sfeer gecreëerd in uw ruimte.

De mogelijkheden op het gebied van wandpanelen

In de ruime collectie van Stabigo wandpanelen is er voor vrijwel ieder interieur een passend design te vinden. De wandpanelen worden gevormd uit meerdere losse houtblokken of natuurstenen die samen een prachtig geheel vormen. De blokken en stenen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren, mate van ruwheid en samenstellingen. Doordat het hout en de stenen hun natuurlijke vorm hebben behouden en ze verschillen afmeting en vorm, ontstaat er een speels en natuurlijk effect.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandpanelen voor de keuken, badkamer, woonkamer of kantoorruimte? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u prachtige Stabigo wandpanelen aan te schaffen voor uw badkamer, keuken, hal of andere ruimte in uw huis of pand? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere producten van Stabigo? Ga dan langs bij de Stabigo dealer. Uiteraard kunt u voor vragen ook telefonisch of per mail contact opnemen via respectievelijk 0472067800 en info@stabigo.com. Wij hopen u dan verder te helpen met meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van Stabigo wandpanelen.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top