skip to Main Content

De prachtige en unieke wandtegels voor uw badkamer van Stabigo

Bent u op zoek naar wandtegels voor uw badkamer met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling? Bekijk dan het assortiment van Stabigo bij de dichtstbijzijnde Stabigo dealer bij u in de buurt. Stabigo is een merk met de mooiste unieke wand- en vloertegels. De collectie met wandtegels voor de badkamer bestaat uit natuurproducten met een bijzondere uitstraling in vele vormen en maten. Bent u benieuwd geworden naar de collectie wandtegels van Stabigo? Breng dan een bezoek aan de Stabigo dealer en laat u inspireren.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Geef uw badkamer een natuurlijke en duurzame uitstraling

Een badkamer met een natuurlijke, stijlvolle en duurzame uitstraling is populairder dan ooit. Veel mensen trekken eropuit in de natuur om die heerlijke rust en kalmte te ervaren. Door natuurproducten in onze huizen en kantoren te brengen, kunnen wij dezelfde rust en sereniteit binnenshuis creëren. De wandtegels van Stabigo zijn daar een prachtig voorbeeld van. De wandtegels zijn echte natuurproducten van hout of natuursteen en hebben nog steeds hun natuurlijke kleur en vorm. Dit zorgt voor de gewenste chique, rustieke doch moderne uitstraling in uw badkamer. keuken, kantoorruimte, toilet, woonkamer of hal.

Het assortiment met stijlvolle wandtegels voor de badkamer

Het assortiment van Stabigo met wandtegels voor uw badkamer is zeer groot. U heeft een brede keuze uit verschillende natuurlijke materialen zoals steen en hout. Dat de wandtegels echte natuurproducten zijn, komt ook tot uiting in de vorm van de tegels. De wandtegels zijn niet alleen verkrijgbaar in de standaard vierkant gesneden vorm, maar ook in een langwerpige en ronde vorm. Ook qua afmetingen heeft u de mogelijkheid om te variëren. Ze zijn bijvoorbeeld te koop als speciale houten of stenen mozaïek tegels of bijzondere steenstrips voor in de badkamer.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandtegels voor de badkamer? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van Stabigo wandtegels voor in de badkamer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere Stabigo collecties die te koop zijn? Ga zijn langs bij de Stabigo dealer bij u in de buurt of een van de andere Stabigo dealers in Nederland. U kunt Stabigo ook bellen via 0472067800. Mailen is mogelijk naar info@stabigo.com. Wij geven u dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van wandtegels voor uw badkamer.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top