skip to Main Content

De prachtige en unieke wandtegels voor uw keuken van Stabigo

Wilt u uw keuken verrijken met unieke, mooie wandtegels? De producten van Stabigo zijn precies datgene wat u zoekt. Stabigo heeft een prachtige collectie met bijzondere, stijlvolle en duurzame wandtegels voor de keuken. Deze wandtegels zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen, maten en materialen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van wandtegels voor in de keuken? Ga dan langs bij de Stabigo dealer bij u in de buurt of neem direct contact met ons op.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Geef uw keuken een natuurlijke en duurzame uitstraling

Met de wandtegels van Stabigo heeft u de mogelijkheid om van uw keuken een unieke plek te maken met een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. De natuurlijke uitstraling wordt gerealiseerd door de natuurlijke kleuren en vormen die de wandtegels in de Stabigo collectie hebben. Het zijn echte natuurproducten en geven iedere ruimte daarom die gewenste chique, rustieke doch moderne uitstraling. Naast dat deze wandtegels prachtig staan in uw keuken, kunnen de tegels ook worden toegepast in uw toilet, woonkamer, kantoorruimte of hal.

Het assortiment met stijlvolle wandtegels voor de keuken

Het assortiment van Stabigo met wandtegels voor uw keuken is zeer uitgebreid. U heeft bijvoorbeeld een brede keuze uit verschillende materialen. Denk aan natuurlijke materialen als hout en natuursteen. De wandtegels zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Er zijn bijvoorbeeld speciale houten of stenen mozaïektegels en bijzondere steenstrips te koop. De wandtegels zijn door Stabigo niet alleen geproduceerd in de standaard vierkante vorm, maar ook in een langwerpige en zelfs ovale vorm. Omdat het echte natuurproducten zijn, zijn ze zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf en gaan ze jarenlang mee.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandtegels voor de keuken? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die op het gebied van de Stabigo wandtegels voor uw keuken? Of wilt u meer te weten komen over de andere natuurproducten van Stabigo? Breng dan een bezoek aan de Stabigo dealer bij u in de buurt of een andere Stabigo in Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met Stabigo. Dit kunt u doen door te bellen naar 0472067800 of te mailen via info@stabigo.com. U ontvangt dan meer informatie over de bijzondere Stabigo wandtegels voor in de keuken.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top