skip to Main Content

De prachtige en unieke wandtegels voor uw toilet van Stabigo

Bent u op zoek naar prachtige, unieke wandtegels voor uw toilet? Ga dan langs bij een Stabigo dealer bij u in de buurt. De wandtegels van Stabigo staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en unieke design. De wandtegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen, maten en materialen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Stabigo dealer of neem contact met ons op.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Geef uw toilet een natuurlijke en duurzame uitstraling

Wilt u uw toilet een unieke natuurlijke uitstraling geven? Dan vindt u in het ruime assortiment van Stabigo alles wat u nodig heeft. Stabigo heeft de mooiste wandtegels voor uw toilet in natuurlijke kleuren en vormen. Wanneer u een luxueuze, stijlvolle en natuurlijke uitstraling heeft gecreëerd in uw woonkamer, kantoorruimte, keuken en badkamer, kunt u de toilet uiteraard niet overslaan. Door de wanden van de toilet te laten betegelen of zelf te betegelen met deze unieke wandtegels, wordt uw toilet een geheel met de rest van uw rustieke doch moderne bedrijfspand of huis.

Het assortiment met stijlvolle wandtegels voor uw toilet

Stabigo biedt een uitgebreid assortiment met wandtegels voor uw toilet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor stenen of houten mozaïektegels en steenstrips. Deze wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Qua vorm zijn de wandtegels niet alleen beschikbaar in de standaard vierkante vorm, maar ook in een langwerpige of zelfs ovale vorm. De wandtegels zijn een echt natuurproduct en daarom zeer duurzaam.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandtegels voor het toilet? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Wilt u meer te weten komen over de bijzondere wandtegels voor uw toilet? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de andere producten van Stabigo? Ga dan langs bij een Stabigo dealer bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Stabigo door te bellen naar 0472067800 of te mailen naar info@stabigo.com. Wij informeren u dan graag verder over onze bijzondere wandtegels voor uw toilet.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top