skip to Main Content

De prachtige en unieke wandtegels van Stabigo

Zoekt u wandtegels voor keuken, toilet, badkamer, woonkamer of hal met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling? Dan vindt u in het assortiment van Stabigo precies waar u naar op zoek bent. Stabigo is een merk met prachtige vloer- en wandtegels van een uitstekende kwaliteit. De producten staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en duurzame afkomst. De wandtegels zijn verkrijgbaar bij officiële Stabigo dealers. Bent u benieuwd geworden? Bezoek dan snel de dichtstbijzijnde Stabigo dealer of neem contact op met de Stabigo specialisten.

VIND EEN

DEALER

BIJ U IN DE BUURT

DOE NU NIEUWE

INSPIRATIE

OP MET ONZE REFERENTIE PROJECTEN

Wandtegels met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Woningen en kantoren met een stijlvol interieur en een natuurlijke uitstraling wordt steeds populairder. In deze snelle en rusteloze samenleving is dat niet zo vreemd. We trekken eropuit om rust te vinden in de natuur. Door de natuur ook in huis te brengen, kunnen we dezelfde sereniteit en rust binnenshuis realiseren. De natuurproducten van Stabigo kunnen dit mogelijk maken. De wandtegels zijn gemaakt van hout en steen en hebben nog hun natuurlijke vorm en kleur. De wandtegels geven iedere ruimte de gewenste chique, natuurlijke doch moderne uitstraling.

De mogelijkheden op het gebied van wandtegels

Stabigo heeft een grote collectie met wandtegels voor zowel de toilet, badkamer, keuken, hal of kantoorruimte. De wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ook aan de vorm is af te lezen dat het om een echt natuurproduct gaat. Naast de vierkant gesneden wandtegels kunt u ook langwerpige en ovaalvormige tegels bestellen. U kunt ook variëren met de afmetingen van de wandtegels. Kies bijvoorbeeld voor speciale houten of stenen mozaïek tegels of bijzondere steenstrips.

De producten van Stabigo

De producten van Stabigo zijn van een uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen.
  • Een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.
  • Verschillende uitvoeringen.
  • Een lange levensduur.
  • Scherp geprijsd.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze ruime assortiment met wandtegels? Neem dan contact met ons op.

Bezoek een Stabigo dealer in de buurt

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Stabigo wandtegels voor uw keuken, badkamer, toilet, hal, woonkamer of kantoorruimte? Of wilt u meer te weten komen over de andere Stabigo producten? Breng dan een bezoek aan de Stabigo dealer bij u in de buurt. U kunt Stabigo ook bellen via 0472067800. Mailen is mogelijk naar info@stabigo.com. Wij geven u dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van wandtegels voor de keuken, badkamer, hal, kantoorruimte of het toilet.

We helpen u graag met al uw vragen!Back To Top